ibland vill man vara någon annan....

I slutet på min utbildning pratade vi mycket om tonåringar och identitetskriser.
Jag tror att jag fortfarande lever i en identitetskris. Tittar jag in i min garderob så är det alla sorters kläder. Jag gillar det, att vara sådär lite kamelont-aktig, samtidigt som jag hade önskat att jag höll stenhårt på en stil...Men hade det varit skoj då? Fick komplimangen ute i höstas; " Du är inte som alla andra tjejer!" Och tacka gud för det, för som alla andra vill jag inte heller vara... Samtidigt vill jag vara allt på en gång...jag vill vara blond, jag vill vara rödhårig, jag vill vara svarthårig...Jag vill vara full av tatueringar a´la 50-tals/rockabilly donna, jag vill vara en mörk rocktjej, jag vill vara solbränd, fräknig och var smal med high heels och så vidare och så vidare...Denna identitetskris syns också i min lägenhet; sovrummet inrett åt indiska/marockanska hållet, vardagsrummet 50-60-tal och köket vitt....kind of....
Ja det var lite dravel såhär på förnatten...Dags att låta de blå vila lite...

Grekland....

Jag har aldrig varit så sugen på att åka utomlands som nu. Åt på akropolis igår, och jisses vad dragningen till Grekland blev stark när man tog den första tuggan...Men jag får blicka framåt Thailand nästa år. Jag önskar dock att jag hade haft lite pengar för en restresa till Grekland i slutet av sommaren. Hade varit helt underbart!
Närmsta framtiden stundar en tjejhelg i Malmö. Ska bli himla skoj!
Den här helgen så blir det hundkurs med Jonas...Vi ska visa alla andra hur olydig en hund kan vara
So long...

La vita è bella

Ja, livet leker...Jag mår superbra och det händer saker hela tiden.
Jag har återfått gamla kompisar men också fått nya...Underbart.
La vita è bella!
Om ett år sitter jag här:
Khao Lak, Thailand 12e mars 2012 here we come!!

So long...

Dagens i-landsproblem....

Jag har vägrat iphone, har sagt att jag aldrig ska ha en, MEN, nästa gång jag köper ny dator (vilket är inom väldigt snar framtid) så vill jag ha en Macbook. Så kanske att jag ska tänka om...
Djupa funderingar i snöyran...
So long...

Marsväder...

Jag gillar alla årstider, men favoriten är trots allt, och till mångas förvåning vinter! men de första vårdagarna är också älskade av mig, när snön smälter bort och man ser den gråa beläggningen, även kallad asfalt, igen.
Efter våren kommer sommaren, jag gillar sommaren också, om jag får vara ledig och lata mig, eller när man går en sen kvällspromenad med hundarna och det är sådär lagom varmt ute och det luktar kallnad grill.
Sen är hösten i antågande med alla sina underbara oranga, röda, gula och bruna nyanser. Första frosten, klart och kallt väder.
Sist men inte minst, vintern, första snön som yr utanför...och när snön har lagt sig blir det tyst och alldeles lugnt...
Ja jag är lycklig för alla årstider och jag är lycklig över att jag lever där vi faktiskt har fyra väldigt olika årstider.

So long...

RSS 2.0