så längesen....

Ja vart har tiden tagit vägen?
Våren har förvandlats till sommar (typ?) Om två dagar firas midsommar...Ska man behöva ta på sig en blommig klänning och vara sådär himla käck? Nää, hoppar nog det, blommigt är inte min refräng... Så vi får se vad vi letar upp i garderoben. Shoppade loss lite grann på Monki förra veckan, kom hem med ett par skor, ett par jeans (älskar Monkis modell Diana, blir fler sådana i nya färger!), en kofta och en "party"-tröja. Allt gick på under 400:-! Sådant gillas!
Nästa fredag ska jag och syrran rocka loss till Iron Maiden i Göteborg! Ska man kämpa sig längst fram? Men, jag har ett problem...Vi hade tänkt dricka lite öl innan...Men jag blir så kissenödig av öl...och jag tänker INTE gå på toa under konserten! Så frågan är då....blöja eller kateter? Hahaha...Syrran kan ju sätta kateter så det kanske vore värt att prova det för första gången....hahaha...nää skämt å sido...Får dricka sprit istället...haha!
2 helger efter ska jag på bröllop uppe i Borås. Första bröllopet jag är på där en kompis gifter sig. Finfina Lule-Åsa ska få sin Johan, och tvärtom ;-) Så nu letas det klänning för fullt, vet att Linda har hittat sin outfit...Nu ska jag hitta min, och det gör man bäst på tradera (då jag som Linda, vill ha en 50-talsinspirerad klänning). Så Tradera används flitigt nu...och nu ska jag fortsätta leta...
So long...
Mina bargains förra veckan

RSS 2.0